DOLCE E SALATO

DOLCE E SALATO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dolce e Salato. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 19:27 Veruit de beste pizza's in de stad! Echt verrukkelijk en niet te vergelijken met de grote Amerikaanse pizza ketens. Wil je een ├ęchte Italiaanse pizza, dan bestel je hier
6 aug 2022 om 22:36 One of the pizzas was not right. Ordered prosciutto and got a cheese pizza with hot sauce haha
6 aug 2022 om 10:13 pasta's en (vooral) de pizza waren uitstekend. De pizza had alleen ietsje warmer gemogen.
5 aug 2022 om 21:55 Simpelweg fenomenaal
3 aug 2022 om 23:02 Het was weer heerlijk, bedankt!
31 jul 2022 om 21:28 Bestelling was er snel, pizza's waren echt heerlijk!!
31 jul 2022 om 21:02 Vitello Tonato en pasta carbonara waren niet lekker
24 jul 2022 om 23:38 Uitstekend
20 jul 2022 om 19:43 Echte Italiaanse pizza en aardige bezorger
15 jul 2022 om 21:55 Lekkere pizza, goed warm
15 jul 2022 om 19:42 Hele lekkere pizza! De lekkerste van Breda. Ze kunnen iets beter gesneden worden, maar misschien vliegen de stukken dan wel door de doos tijdens bezorgen.
15 jul 2022 om 9:37 Ik had een pasta pesto met zalm stukjes en wauw wat een smaak beleving! Ook zijn ze totaal niet duur en krijg je ook een flinke portie. Ik ga hier zeker vaker bestellen!